Daniel FredrikEqsol AB marknadsför och säljer en oljefri smörjfilmsteknologi för metallbearbetning. Våra kunder finns i Skandinavien samt Ryssland. Med IRMCO®`s Lean green teknologi kan vi bland annat hjälpa er med att förbättra kvalitén på slutprodukten, minska kassation, bli mer kostnadseffektiva samt öka livslängden på era verktyg.

IRMCO® arbetar i hela processflödet, så för att nå maximal effekt ska man titta från ingående ämne till färdig produkt. Vår affärsidé är att jobba nära Er som kund för att på konsultbasis kunna optimera er produktion inom metallbearbetning.

Detta gör vi genom fysiska produktionstester tillsammans med er personal där vi kan påvisa produktens funktion samtidigt som vi ser till att ni väljer rätt produkt/produkter som passar just er unika process. Detta för att i största möjliga mån reducera antal smörjmedel hos er.

eqbilenUtbildning är en annan sak som vi på EQSOL värderar högt. Vi skräddarsyr utbildning efter ert behov. På den svenska marknaden är vi 3 anställda och vi har även återförsäljare i Danmark, Finland, Baltikum samt Ryssland. Är ni intresserade av att ta bort eventuella tvättsteg i produktionen är EQSOL rätt leverantör till er. Tack vare IRMCO® ”Thin film” koncept är det möjligt att t.ex gå från produktion direkt till svetsning utan mellantvättning. En ökning av produktionstakten ärytterligare en möjlig effekt av IRMCO® "Thin film" koncept.