Miljövänlig och hållbar lösning för smörjning.

Vad är det egentligen som gör att smörjlösningar från oss är så smart, grönt, hållbart och bra?

1. Fritt från olja

Olja är en resurs som vi idag överanvänder och som har en negativ klimatpåverkan. Om ni vill minska er konsumtion av olja är en oljefri smörjlösning är en bra start på vägen. EQSOL säljer endast oljefria smörjmedel.

2. Minskar städning

Produkter som producerats med hjälp av våra smörjmedel kan svetsas direkt, helt utan att tvättas. Förutom att du som svetsar produkterna slipper en extra tvättning, blir det heller inte oljestänk på kläder och i håret. Du får mer tid för annat och en renare arbetsmiljö helt enkelt. Dessutom är våra smörjmedel vattenlösliga.

3. Minskar konsumtion

Med hjälp av avancerade smörjsystem och korrekta beräkningar gör EQSOL att er konsumtion minskas. Våra lösningar applicerar precis den mängd smörjmedel som behövs till dina produkter. Mindre konsumtion, mer resultat!

4. Mindre restprodukter

Vi är på plats hos er för att se till att erat smörjsystem installeras korrekt så att ni slipper riskera fel i smörjningen. Med ett smörjsystem appliceras alltid smörjningen korrekt, och ni får ut mer färdiga produkter.

5. Närvarande

Vi är på plats hos er både innan, under och efter smörjsystemet har installerats. Detta gör vi för att ni ska få ut så myket som möjligt av er smörjlösning.

6. Rådgivning

Uppkommer problem eller frågor kring smörjningen är vi alltid reda att hjälpa er. Genom att erbjuda kostnadsfri rådgvning till alla våra kunder ser vi till att ni får ut maximal effekt av erat smörjsystem.

Oljefria smörjmedel från IRMCO
Vi hjälper dig gärna att hitta rätt.
Behöver du rådgivning?