En återförsäljare av endast kvalitativa produkter.

EQSOL är en distributör av IRMCO i norra Europa. Vi marknadsför och säljer IRMCO´s oljefria smörjfilmsteknologi för metallbearbetning. Våra kunder finns i norra Europa. Med IRMCO®`s lean green teknologi kan vi bland annat hjälpa er med att förbättra kvalitén på slutprodukten, minska kassation, bli mer kostnadseffektiva samt öka livslängden på era verktyg. IRMCO® arbetar i hela processflödet, för att nå maximal effekt ska man titta från ingående ämne till färdig produkt.

Vi är också distributörer för tyska LBI Oilfree GmbH. Tack vare LBI´s mångåriga erfarenhet av smörjsystem, har vi möjlighet att skräddarsy och optimera era smörjbehov. Ett smörjmedel blir aldrig bättre än hur det appliceras.

Smörjmedel smörjsystem i Norden

Verksamma över hela Skandinavien och Baltikum.

EQSOL levererar till ett stort antal kunder inom rör/plåt och formning. Till branscher som fordonsindustrin, vitvaruindustrin, rörbockningsindustrin och många fler. På den svenska, danska och norska marknaden är vi 3 anställda och vi har även en säljagent i Finland och Baltikum.

Återförsäljare Finland, Litauen, Estland och Lettland.

Vossi Group Oy
Osuusmyllynkatu 3
33700 Tampere
Finland

Affärsidé

Vår affärsidé på EQSOL är att jobba nära Er som kund för att på konsultbasis kunna optimera er produktion inom metallbearbetning. Detta gör vi genom fysiska produktionstester tillsammans med er personal där vi kan påvisa våra smörjmedels funktion samtidigt som vi ser till att ni väljer rätt produkt/produkter som passar just er unika process. 

Vi hjälper dig gärna att hitta rätt.
Behöver du rådgivning?