Oljefria smörjmedel från IRMCO

Oljefria smörjmedel från IRMCO

IRMCO är en ledande aktör inom smörjlösningar för metallindustrin. EQSOL erbjuder produkter från IRMCO som är anpassat för bland annat pressning, djupdragning, stansning, rörbockning.

Ett säkert val

IRMCO har ett brett utbud av högpresterande smörjmedel för metallbearbetning som är fria från olja, silikon och lösningsmedel som garanterat sänker dina produktionskostnader. Ni kommer att förbruka betydligt mindre smörjmedel, skydda era verktyg bättre och behovet av städning blir minimalt. I de flesta fall kan du ta bort våra smörjmedel med vanligt vatten eller milt alkaliskt rengöringsmedel. Minska kemi, vatten och energiförbrukningen med upp till 75%.

Tack vare IRMCO´s oljefria ytor kommer du förbättra villkoren för svetsning och montering. I själva verket har studier med MIG, TIG och motståndssvetsning visat att, i de flesta fall, kan du svetsa utan förtvätt.

Om du använder en oljebaserad produkt för metallbearbetning, stansning eller rörbockning, kan vi erbjuda ett oljefritt alternativ som kommer att förändra sättet du ser på din metallbearbetning och göra det till en mer lean och grön tillverkningsprocess.

Så om du använder oljebaserade produkter, allt från klorerade till avdunstande oljor för, pressning, djupdragning, stansning, rörbockning mm. Så investera lite tid och titta på vårt utbud av IRMCO´s oljefria smörjmedel för att se hur vi kan öka din produktivitet. Kontakta oss redan idag för ett kostnadsfritt produktionstest.

Oljefria smörjmedel från IRMCO

MINDRE STÄDNING

FRITT FRÅN OLJA

INGEN ÖVERKONSUMTION

MILJÖVÄNLIGT

Vi hjälper dig gärna att hitta rätt.
Behöver du rådgivning?