Smörjsystem från LBI

Ett smörjmedel blir aldrig bättre än hur det appliceras. När, var och hur är ledord när vi pratar smörjsystem. Här samarbetar vi med tyska LBI Oilfree. Även här arbetar vi med kundens process i centrum. Vår standard är era unika krav och behov. 

 

Anpassade system efter dina behov.

LBI är ett smörjsystem för coil eller färdiga ämnen. Systemet skräddarsys utifrån applikationen eller kundens önskemål. Några exempel är kapning, stansning, djupdragning eller formning. Systemet anpassas utifrån kundens behov. Genom att ändra antalet sprayventiler blir spraybilden väldigt flexibel. Sprayventilerna är väldigt exakta, därför fungerar de utmärkt även i känsliga och krävande processer. Minimal mängd smörjmedel genom precisa munstycken vid rätt tid är ledord.

Standardsortiment smörjsystem

Vi erbjuder även färdiga lösningar från LBI. Vi har ett smörjsystem för alla. Hos oss hittar du mobila smörjsystem, små smörjsystem och störa smörjsystem. Om du behöver rådgivning vilket som passar just dig. tveka inte på att kontakta oss.

Intresserad av att veta mer? Kontakta oss så berättar vi mer om de olika smörjsystemen vi erbjuder.

Smörjsystem från LBI. Smörjsystem för metall industrin.

Standard Modeller

LBI Betti

LBI Betti

LBI DS6

LBI DS-6

LBI MDE-A

Ett kostnadsbesparande alternativ

Vid varje process, där behov av smörjmedel finns, är minimalsmörjning ett kostnadsbesparande och miljövänligt alternativ. LBI smörjsystemsutrustning är utvecklad för att vara anpassad för alla typer av smörjmedel, oberoende viskositet. Minimalsmörjning via LBI garanterar en exakt repeterbarhet av mängden smörjmedel samt en signifikant minskning av mängden smörjmedel som förbrukas
Vi hjälper dig gärna att hitta rätt.
Behöver du rådgivning?