EQSOL Logotyp Svart

Oljefria smörjmedel för metallindustrin.

Vi på EQSOL erbjuder oljefria smörjmedel från IRMCO. Med hjälp av IRMCOs Lean Green teknologi ser vi till att hjälpa er höja kvalitén på era produkter, bli mer miljövänliga, öka er kostnadseffektivitet och öka livslängden på era verktyg.

IRMCO FLUIDS®

Högpresterande och oljefritt smörjmedel för pressning, djupdragning och stansning. 

IRMCO GEL®

Högpresterande och oljefritt smörjmedel för rörbockning.

Smörjmedel för metallindustrin

Alltid med kvalité och miljö i fokus.

Vi arbetar bara med leverantörer som kan erbjuda produkter som skapar mervärden. Vi tror på hållbarhet och långsiktighet, både när det gäller kunder och leverantörer.

Med bara ett fåtal produkter, täcker IRMCO hela skalan av metallbearbetning, oberoende av materialet. Att du som kund slipper tvätta produkterna innan en eventuell svetsning, ser vi som en självklarhet. Tack vare IRMCO thin film technology lämnas en minimal restprodukt kvar på detaljerna. Denna restprodukt håller ett bra korrosionsskydd samt är svetsbar utan att försämra kvalitén på svetsningen.

MINDRE STÄDNING

FRITT FRÅN OLJA

INGEN ÖVERKONSUMTION

MILJÖVÄNLIGT

IRMCO Fluids

Smörjmedel för stansning, djupdragning och pressning.

IRMCO Fluids är ett högpresterande smörjmedel som ska appliceras i en tunn film. Vi erbjuder totalt åtta olika produkter inom IRMCO Fluids serien. Med dessa produkter täcker vi hela spannet av material och process. 

Läs vår guide om smörjmedel för att ta reda på vilket smörjmedel du behöver.

IRMCO Fluids smörjmedel stansning

IRMCO Gel

Smörjmedel för rörbockning

Vi på EQSOL erbjuder framförallt tre olika gel för rörbockning – IRCMO 980-301 och 980 000. Vi erbjuder även en gel som är spraybar – 980-020. De tre produkterna ihop gör att vi täcker upp olika typer av rördiametrar och material.

Läs vår guide för att ta reda på mer om vilken gel du bör använda.

smörjmedel rörbockning
Vi hjälper dig gärna att hitta rätt.
Behöver du rådgivning?