Oljefria smörjmedel för metallindustrin.

Vi på EQSOL erbjuder oljefria smörjmedel från IRMCO. Med hjälp av IRMCOs Lean Green teknologi ser vi till att hjälpa er höja kvalitén på era produkter, bli mer miljövänliga, öka er kostnadseffektivitet och öka livslängden på era verktyg.

IRMCO FLUIDS®

Högpresterande och oljefritt smörjmedel för pressning och stansning. 

IRMCO GEL®

Högpresterande och oljefritt smörjmedel för rörbockning.

Smörjmedel för metallindustrin

Alltid med kvalité och miljö i fokus.

Vi arbetar bara med leverantörer som kan erbjuda produkter som skapar mervärden. Vi tror på hållbarhet och långsiktighet, både när det gäller kunder och leverantörer.

Med bara ett fåtal produkter, täcker IRMCO hela skalan av metallbearbetning, oberoende av materialet. Att du som kund slipper tvätta produkterna innan en eventuell svetsning, ser vi som en självklarhet. Tack vare IRMCO thin film technology lämnas en minimal restprodukt kvar på detaljerna. Denna restprodukt håller ett bra korrosionsskydd samt är svetsbar utan att försämra kvalitén på svetsningen.

Vilket smörjmedel behöver du?

Vi erbjuder ett stort utbud av smörjmedel från IRMCO. Med stor variation kommer många frågor om vilket smörjmedel som passar just din tillverkningsprocess. För att underlätta valet av ditt smörjmedel har vi tagit en fram en film för dig som har funderingar. 

MINDRE STÄDNING

FRITT FRÅN OLJA

INGEN ÖVERKONSUMTION

MILJÖVÄNLIGT

Vi hjälper dig gärna att hitta rätt.
Behöver du rådgivning?